среда, 30 декабря 2015 г.

Обираємо ялинку до Нового року!

Щороку перед Новим роком та Різдвом перед людьми постає глобальне питання. І воно полягає не в тому, чи робити стандартний олів’є на святковий стіл. Питання стосується серця новорічної феєрії – ялинки.

Серед людей все більше стає прихильників штучних ялинок. Це, в першу чергу, збереження лісу, а також разова витрата, котра дозволить користуватись ялинкою протягом кількох років. Звичайно, штучна ялинка не може замінити відчуття справжності та дитячості, коли від самого ялинкового запаху настрій піднімався і відчувалось наближення казки.
Головним критерієм при виборі ялинки є, напевно, питання безпечності ялинки для дітей. Адже, в першу чергу, ці свята викличуть найбільші захоплення саме в найменших членів родини. Не останніми факторами також будуть краса ялинки.

В чому ж переваги штучної ялинки?

Переваги штучної ялинки:

  • Відчуття збереження лісу і переживання за природу
  • Багаторазове використання
  • Немає проблем з утилізацією після свят
  • Заощадження грошей на кілька років
  • Не треба витрачати час на пошуки Тієї Самої Ялинки
  • Хороший вибір як в цінових категоріях, так і в зовнішній красі та різнобарв’я
  • Легке прибирання
  • Не викликає алергічних реакцій
Тому штучна ялинка хороша тим, що вона легка у використанні та вона значно економить час і гроші у насичений передсвятковий період. Та й термін зберігання вираховується в роках, а не днях. Адже середньостатистичний термін експлуатації штучної ялинки становить 6 років.

Також при купівлі штучної ялинки ви бачите її пишність, форму, красу, колір та інші важливі характеристики. На жаль, на ялинкових базарах часто трапляються недобросовісні продавці, які стараються продати не зовсім якісне деревце.

Та й прикрашати штучну ялинку легше. Штучна хвоя значно м’якша від справжньої і не колеться. Тому штучну красуню можна прикрасити без особливих труднощів, сповна насолоджуючись цим процесом. Не кажучи вже про те, що штучна ялинка може простояти у вас до того часу, поки ви не будете готові попрощатись з новорічними та різдвяними святами. А ось справжня ялинка може обсипатись доволі швидко.

Проте в штучної ялинки є  і мінус. Вона немає запаху справжньої хвої. Але ж є і

Різні альтернативи.

На сьогоднішній час у світі існує безліч альтернатив справжнім ялинкам. Наприклад, можна купити ялинку, яку складають з гілок справжньої ялинки. Таке деревце виглядає пишно та симпатично і при цьому ви зберігаєте ліс, а вдома можете насолоджуватись запахом справжньої хвої.
Можна прикрасити помешкання звичайними ялинковими гілками, так званими «лапами».

Так сумно після новорічних свят дивитися, як біля сміттєвого контейнера "красуються" нікому непотрібні ялинки.  Я відчуваю у такі хвилини, що зробила правильний вибір - купила багато років тому красиву штучну ялинку. І чекає вона на мене цілий рік. Дбайливо згорнута у відведеному для неї місці. А перед новорічними святами знову радує своїм виглядом. 

Дбайте про природу!








Комментариев нет:

Отправить комментарий