понедельник, 12 ноября 2018 г.


Тиждень зарубіжної літератури 2019-2020н.р.

Протягом п’яти дні, (з 4 по 8 листопада) у школі пройшов тиждень зарубіжної літератури. Здобувачі освіти  демонстрували творчі здібності, ерудицію, брали участь у конкурсах та вікторинах. Під час проведення таких заходів учні дізнались багато цікавого про життя і творчість письменників, збагатили свої знання про кращі твори зарубіжної літератури. Старшокласники демонстрували мультимедійні презентації  та відеоматеріали на тему:  «Булгаков і Україна». Восьмикласники  активно брали участь у вікторині «»Античність – колиска європейської цивілізації. Учні 5-х класів переглядали анімаційні фільми, шестикласники взяли участь у конкурсі на кращого читця байки, а семикласники влаштували літературний турнір «Знавці роману Вальтера Скотта «Айвенго».








Тиждень зарубіжної літератури  2018 – 2019 н.р.
Із метою підвищення рівня знань із зарубіжної літератури, розвитку творчих здібностей учнів, виховання любові до книги у Миронівському НВК 05-09 листопада проведено тиждень зарубіжної літератури.
У фойє школи учні мали можливість ознайомитись з інформаційним  калейдоскопом  «Цікаве про  літературу». Учні 5-х класів взяли участь у вікторині «Казка вчить, як на світі жить», а семикласники грали в гру «Інтелектуали». Вивчаючи роман Ж. Верна «П’ятнадцятирічний капітан», учні 6-х класів разом з героями мандрували сторінками улюбленого твору пригадуючи найцікавіші епізоди.
Рекламу улюбленої книги у вигляді буклету  «Радимо прочитати!» створювали учні 8-х та 9-х класів. Старшокласники демонстрували мультимедійні презентації на тему:  «Зарубіжні письменники - ювіляри 2018року».
Протягом п’яти днів учні демонстрували творчі здібності, ерудицію, брали участь у конкурсах та вікторинах. Під час проведення таких заходів учні дізнались багато цікавого про життя і творчість письменників, збагатили свої знання про кращі твори світової літератури
Вчитель зарубіжної літератури Миронівського НВК Отрощенко Ю.О.





Комментариев нет:

Отправить комментарий